Antikristuksen viimeinen ehtoollinen

Ota mukava asento ja laske hitaasti kymmeneen. Hengitä rauhallisesti ja tunne kuinka kehosi alkaa pikkuhiljaa rentoutua. Tunne hengittämäsi ilma keuhkoissa, mahassa ja varpaissa. Ilma on lämmintä ja ihanaa. Tunnetko yksisarvisten läsnäolon tässä huoneessa? He ovat tulleet kanssasi matkalle, sillä tarvitset heidän läheisyyttä osallistuessasi Antikristuksen viimeiselle ehtoolliselle.

Antikristus pyöri ympäri keittiötään ja yritti miettiä, mitä tarjoaisi vierailleen, jotka saapuisivat muutaman tunnin kuluttua. Hänellä oli kaapissaan:
– durumvehnäjauhoja
– tomusokeria
– kaakaojauhetta
– kaurahiutaleita
– kahvia
– psylliumia.

Antikristus keitti näistä puuroa vierailleen ja mietti, että se tulisi olemaan varmaan aika vitun pahaa.. Puuron lisäksi vieraat saisivat juoda hanasta vettä.

”Ai moi, kiva kun pääsitte tulemaan”, hän sanoi yksisarvisille ja sinulle. ”Voitte istua tuohon lattialle, sillä minun pitää muutenkin siivota täällä huomenna.”

Ilta sujui rauhallisesti ja vieraita saapui tusinallinen. Matti ei päässyt paikalle, sillä hänen tyttöystävänsä mielestä hän hengaili muutenkin liikaa kavereidensa kanssa.

Koska Jeesuksen kanssa aika tuntuu aina matelevan, niin Antikristuksen kanssa se suorastaan lensi. Pian kello olikin jo varttia vaille kymmenen ja Antikristus alkoi miettiä ääneen, että mihinköhän aikaan vieraat olisivat kotonaan, jos he nyt lähtisivät. Olihan Antikristuksella sentään aikainen herätys. ”Älkää huoliko, kyllä minä tulen vielä takaisin”, hän sanoi yksisarvisille, joiden suusta kuului melankolisen viulun värinää. Kun vieraat olivat lähteneet, Antikristus pesi hampaansa ja meni nukkumaan. Niin on aika sinunkin.

Jätä kommentti